Om Revere AB

Revere AB består av Pia Anhede och Joakim Hillberg. De har sedan 1991 bistått organisationer i deras lean transformationer. 

Pia och Joakim är erfarna och uppskattade tränare och coacher inom lean. Deras huvudfokus är bygga kompetens och förmåga igenom en integration av utbildning, träning, implementering och situationsanpassad coachning. Pia och Joakim var tidiga att arbeta med lean i andra branscher förutom tillverkning och har erfarenhet från sjukvård, service till offentlig verksamhet i över 15 länder.

Det går alltid att bli bättre

Pia och Joakim har en omfattande träning och nätverk med både japanska experter (JMAC, Shingijutsu, Gemba Resaearch, Isao Yshino, forskning och på Toyota) och globala Lean experter (John Shook, Mike Rother, John Bicheno, Jeff Liker, Pascal Dennis, m fl.). De har skrivit flertalet artiklar, böcker och tränat både ledningar och operativ personal. De är även ansvariga för samt utvecklat Plan’s utbildningar inom Lean vilket är Sveriges största. De är även ackrediterade att certifiera enligt Cardiff Business School globala Lean Competency System och är i dagsläget den som certifierat flest individer inom Lean i Sverige.